Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας ή μέχρι την ημερομηνία αποστολής αν αυτή υπεβαίνει το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Η ειδοποίηση ακύρωσης πρέπει να αποσταλεί με e-mail στο www.checkmate.gr info[@]checkmate.gr και πρέπει να αναφέρει το όνομά σας, μια περιγραφή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και τον αριθμό της παραγγελίας προς ακύρωση.

Επιστροφή

Σε περίπτωση που το www.checkmate.gr σας έχει προμηθεύσει ελλατωματικά προϊόντα οφείλετε να επιστρέψετε στο www.checkmate.gr με επίσημο ταχυδρομείο ή αντίστοιχο τρόπο μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Αναλαμβάνετε την ευθύνη για το κόστος επιστροφής των προϊόντων στο www.checkmate.gr και τον κίνδυνο να υποστούν ζημίες τα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους. Αν τα προϊόντα υποστούν ζημίες κατά τη μεταφορά, το www.checkmate.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή και θα πρέπει να διεκδικήσετε αποζημίωση από τον μεταφορέα.

Αφού το www.checkmate.gr λάβει τα επιστρεφόμεν?? προϊόντα και βεβαιωθεί ότι έχετε τηρήσει τους όρους επιστροφής, θα σας στείλει επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι έχει αποδεχθεί την επιστροφή των προϊόντων και θα σας ενημερώσεις για τον τρόπο αντικατάστασης.

e-genius.gr ...intelligent web software