Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεση στο λογαριασμο σας.

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργια λογαριασμου

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επαλήθευση Κωδικού *
Email *
Επαλήθευση email *
Captcha *
Reload Captcha
210 7470 520
6946 103 133
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.


Πώς μπορώ να μειώσω τον έντονο θόρυβο του ανεμιστήρα;

Αν δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα θερμοκρασίας μπορείς να μειώσεις τις στροφές περιστροφής του ανεμιστήρα τροφοδοτώντας τον με 7 volt αντί για 12. Γι’ αυτό θα χρειαστείς έναν κοινό Molex αντάπτορα για να παίρνει ρεύμα ο ανεμιστήρας από το τροφοδοτικό και όχι από τη μητρική.

Αφού συνδέσεις τον ανεμιστήρα στον αντάπτορα, συνδέεις τον αντάπτορα σε μια κενή θέση των καλωδίων του τροφοδοτικού μόνο που αντί να τον βάλεις κανονικά τον γυρίζεις ανάποδα (θέλει ΠΟΛΛΗ δύναμη για να μπεί αλλά μπαίνει).

Έτσι έχεις συνδέσει το κίτρινο καλώδιο του αντάπτορα με το κόκκινο του τροφοδοτικού και αντί για 12 volt δίνεις 7.

ΠΡΟΣΟΧΗ στην άνοδο της θερμοκρασίας του επεξεργαστή.

Πώς να αφαιρέσω τα υπολείμματα της Arctic Silver από τον επεξεργαστή μου;

Το καλύτερο υλικό για να καθαρίσεις υπολείμματα της Arctic Silver ή της θερμοαγώγιμης σιλικόνης είναι η ισοπροπυλική αλκοόλη (rubbing alcohol). Συνήθως τα φαρμακεία πουλάνε σε μικρά μπουκαλάκια.

Αν δεν βρείς όμως δεν πειράζει γιατί και η αιθυλική αλκοόλη (κοινό οινόπνευμα) κάνει πολύ καλά τη δουλειά του σε συγκεντρώσεις όμως άνω του 90-95% (το λευκό). Χρησιμοποίησε ένα καθαρό πανάκι ή μια γάζα με ένα από τα παραπάνω υγρά για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα και ύστερα άφησε για 3-5 λεπτά τον επεξεργαστή να στεγνώσει. Μπορείς επίσης να προσθέσεις ακετόνη (ΠΡΟΣΟΧΗ χωρίς λάδι) στο οινόπνευμα για να κάνεις πιο εύκολο τον καθαρισμό. Μια καλή αναλογία είναι ένα μέρος καθαρής ακετόνης και 3 μέρη καθαρό οινόπνευμα.

ΠΟΤΕ μη χρησιμοποιήσεις σκέτη ακετόνη γιατί μπορεί να διαβρωθεί το κάλυμμα του επεξεργαστή και να τον καταστρέψεις.

Πρόβλημα αναγνώρισης εξωτερικής θήκης δίσκου 5.25" της Akasa

Αναφέρθηκαν τα παρακάτω προβλήματα με την εξωτερική θήκη σκληρού δίσκου 5.25" της Akasa, όταν είναι συνδεμένη με τον υπολογιστή κατά τη διαδικασία της εκκίνησης (boot):

1. Τα Windows XP σταματούν μετά το logo ενώ το led της θήκης παραμένει αναμένο.

2. Τα Windows 2000 ξεκινούν κανονικά αλλά δεν αναγνωρίζουν τον εξωτερικό δίσκο.

Διευκρίνιση: Τα παραπάνω εμφανίζονται μόνο στη διαδικασία εκκίνησης του υπολογιστή. Ο εξωτερικός δίσκος αναγνωρίζεται κανονικά αν η σύνδεση της θήκης γίνει μετά τη διαδικασία της εκκίνησης.
Εφόσον παρουσιάζεται κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα σε θήκη που αγοράσατε, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Checkmate International για επίλυσή του.