Αρχική σελίδαΕπικοινωνίαPolicyΚαλάθι αγορών
Αρχική σελίδα
News
Products
Links
Online Order
Contact us!
See our resellers
Policy
TheShop.gr
Build your dream PC!
See reviews and articles on our products
Projects
Temperature tests
Cool Tips
Prosfores
F.A.Q.

Η εταιρεία CHECKMATE Int ιδρύθηκε το 1998 και εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση εξαρτημάτων ψύξης Η/Υ, Server Cases και τροφοδοτικά. Είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των εργοστασίων των οποίων τα προϊόντα εμπορεύεται και διαθέτει την τεχνογνωσία και τα ανταλλακτικά εξαρτήματα ώστε να προσφέρει γρήγορο και άμεσο after sales service.
 

Η εταιρεία CHECKMATE Int  παρουσιάζει από το 1998 συνεχώς νέες και ολοκληρωμένες προτάσεις στον τομέα ψύξης Η/Υ, με στόχο να εμπορεύεται προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και να προσφέρει προηγμένες τεχνολογικά λύσεις.  

Κέρδισε την εμπιστοσύνη και αναγνώριση από τους συνεργάτες και πελάτες της και αποτελεί αναμφίβολα την σημαντικότερη παρουσία στο εξειδικευμένο τομέα της.

 

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει συστήματα υδρόψυξης, συστήματα sub-zero, αθόρυβες λύσεις απαγωγής θερμότητας, ηχομονωτικά υλικά, προϊόντα για pc modding, εξαρτήματα κατασκευής home theater pc.

 

Την εταιρεία στελεχώνουν νέα άτομα με υψηλό επίπεδο ευθύνης και δημιουργικότητας διατηρώντας ένα από τα καλύτερα info και support τμήματα. 

Το site www.checkmate.gr δημοσιεύει ενδιαφέροντα test των προϊόντων όπως επίσης και όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές τους.  

Οι πελάτες λιανικής εξυπηρετούνται από το on - line κατάστημα της CHECKMATE Int , καθώς και από το εξειδικευμένο δίκτυο μεταπωλητών της gia to poio boreitai na enimerotheite tilefonontas sto 210 7470520

 

 
© Checkmate International 2000-2012 - Μεσογείων 2, 11527 Αμπελόκηποι 210-7470520
Best viewed at 1024x768